NEDERLAND

Snak Appeal ondersteunt CliniClowns Nederland.

FRANCHISE MOGELIJKHEDEN

Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen ter ondersteuning van CliniClowns. Snak Appeal streeft er daarom naar om bij vele locaties in Nederland de leverancier van snoep en snacks te worden.
Het grote verschil tussen ons en andere leveranciers van snoep en snacks is dat wij een zeer grote bijdrage leveren aan CliniClowns. In Groot-Brittannië, waar Snak Appeal inmiddels al 5 jaar actief is, ondersteunen wij de verschillende goede doelen waaraan wij verbonden zijn met een jaarlijkse bijdrage van bijna een half miljoen euro!
Bij elke andere leverancier draait alles om de winst; wij willen een substantiële bijdrage leveren aan het goede werk dat CliniClowns verricht. Om dit doel te realiseren werken wij met een franchise formule. Hierdoor bewerkstelligen we een hoge mate van professionaliteit in het fondsenwerven dat we doen. Daarnaast is het geweldig dat juist in tijden van crisis wij mensen de mogelijkheid bieden om een eigen bedrijf te beginnen.


Snak Appeal heeft Franchise mogelijkheden beschikbaar in Nederland. Deze franchise mogelijkheid is zowel geschikt voor een individu als voor een echtpaar dat succesvol hun eigen bedrijf wil opbouwen.
We zijn officieel een franchise formule, maar we wijken wel af van de meeste gangbare formules. Zo kennen wij slechts een minimum aan initieel startkapitaal en we hanteren GEEN FRANCHISE FEE . Bovendien werken we niet met een instapfee, een verplicht af te dragen maandelijkse bijdrage enzovoort. Ons doel is dat franchisenemers niet te maken hebben met allerlei ingewikkelde franchiseconstructies, we willen enkel en alleen dat franchisenemers succesvol zijn.
Want een succesvolle franchisenemer is iemand die snoep verkoopt. En hoe meer snoep er verkocht wordt, des te meer kunnen wij afdragen aan CliniClowns.

Het aan jou toegewezen gebied is ruim zodat je je eigen ronde(s) op kunt bouwen. Hiermee kun je enerzijds een inkomen genereren en anderzijds help je met je bedrijf actief in HET ONDERSTEUNEN VAN ZIEKE KINDEREN.

GROTE VOORDELEN VOOR JOU:

- Geen franchise fee. Je betaalt alleen voor je eigen voorraad en de promotiedozen
- Geen periodieke fee.
- Je investeert ongeveer € 6.000,- (afhankelijk van de hoeveelheid van je eerste voorraad). Dit geld investeer je enkel en alleen in voorraden en promotiedozen.
- Je verkopen zullen worden versterkt door de aantrekkingskracht van het ondersteunen van CliniClowns.
- Je werkuren zullen zeer flexibel zijn.
- Je regio zal groot genoeg zijn om een goede ronde te vestigen met voldoende bedrijven en instellingen die van jouw service kunnen genieten.

Deze franchise is ook mogelijk in part-time. Er zal dan met een kleiner beginbedrag gestart kunnen worden: ongeveer € 3.800,-. Uiteraard zal de regio waarin gewerkt wordt ook kleiner zijn.

HOE HET WERKT

Je werkt in je eigen regio die exclusief aan jou is toegewezen. De promotiedozen en voorraad koop je in. Je bouwt je bedrijf op door simpelweg promotiedozen met snoep te plaatsen op die plaatsen waar ofwel mensen werken of waar voldoende mensen deze plaatsen bezoeken. Dit is niet hetzelfde als ‘koude verkopen’ omdat je een gratis dienst aanbiedt zonder enige verplichting. Alles wat je nodig hebt is een vriendelijke en servicegerichte houding. Nadat je de dozen hebt geplaatst ga je om de één, twee of drie weken terug naar een locatie om de voorraad aan te vullen. Het is echt zo eenvoudig!

We hebben slechts een aantal criteria voor die mensen die graag als franchisenemer van Snak Appeal aan de slag willen gaan. Je moet gedreven zijn om je eigen bedrijf op te bouwen en je klantenkring te onderhouden , je moet zelfverzekerd zijn en vooral dien je een vriendelijk persoon te zijn met een aangename houding.

INITIËLE INVESTERING

De initiële kosten bij het starten van je bedrijf zijn ongeveer € 6.000,- (bij full-time; ingeval van part-time is dit ongeveer € 3.800,-) voor voorraden en promotiedozen.

Omdat jouw investering rechtsreeks naar je eigen voorraden en promotiedozen gaat, gaat de initiële investering nooit verloren: het zit altijd in je bedrijf in de vorm van voorraden die bij je eigen klanten staan.

CONTACT

Voor meer informatie kun je een franchise brochure aanvragen, klik hier . Telefonisch is onze Nederlandse Business Development Manager bereikbaar op 06 - 5155 8710.